Lietuvišką knygąAutorius Mokytoja Simona / Labas! Laikas mokytis lietuviškai › Forumai › Rekomenduoju knygą › Lietuvišką knygą This topic has 4 atsakymai, 5 dalyviai, and was last updated prieš 2 mėnesiai 1 savaitė by Sofija Maria. Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5) Autorius Įrašai 23 balandžio, 2026 @ 8:41 pm #227 Mokytoja SimonaAdministratorius Parašyk, kokią lietuvišką knygą rekomenduoji perskaityti ir kodėl. 23 balandžio, 2026 @ 9:17 pm #228 Elenute BirzisDalyvis Aš rekomenduočiau skaityti Miškų Bastūnai. Aš skaičiau pirmą ir trečią dalį, man buvo labai patinka. Pačios istorijos labai unikalios ir turi daug fantazijos tai būna įdomu skaityti ir nelabai būna nuobodu. 26 balandžio, 2026 @ 5:46 pm #232 Simona MillettDalyvis Aš rekomenduočiau skaityti Kalno Durys. Man buvo labai įdomu skaityti ir daug sužinojau apie Kryžiuočius. 26 balandžio, 2026 @ 9:53 pm #238 Amelia SDalyvis Aš rekomenduoju visas Rowling Hario Poterio knygas. Anglų kalba visas perskaičius, dabar skaitau 3 dalį lietuvių kalba. 27 balandžio, 2026 @ 8:59 pm #321 Sofija MariaDalyvis Rekomenduoju kake make Autorius Įrašai Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5) Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą. Prisijungti Vartotojo vardas: Slaptažodis: Prisiminti duomenis Prisijungti