Labas! Kas tu esi?

Rodomi 6 įrašai - nuo 1 iki 6 (viso: 6)
  • Autorius
    Įrašai
    Mokytoja Simona
    Administratorius

Sveiki!

Šioje forumo temoje kviečiu jus trumpai prisistatyti kitiems. Parašykite:

koks jūsų vardas;

kur gyvenate (šalis / miestas);

kiek jums metų;

ką mėgstate veikti laisvalaikiu;

koks jūsų mėgstamiausias lietuviškas patiekalas;

ir dar vieną įdomų faktą apie save (pvz., mėgstamiausia muzika, sportas, knyga ar filmas).

Rašykite 5–7 sakiniais. Perskaitykite, ką parašė kiti, ir mandagiai parašykite bent vieną komentarą kitam mokiniui (pvz., „Aš irgi mėgstu…“ arba „Smagu, kad tau patinka…“).

Labas! Mano vardas Elenute. Aš gyvenu Jackson, NJ. Man penkiolika metų. Laisvalaikiu mėgstu būti su draugais, vaikščioti, ir žaisti tinklinį. Mano mėgstamiausias lietuviškas patiekalas tikriausiai yra kepta duona su česnaku arba cepelinai. Mano mėgstamiausias filmas yra 10 Things I Hate about You arba How to Lose a Guy in 10 Days.

Labas!

Mano vardas Kamilė. Gyvenu Norvegijoje, Bergene. Man 12 m. Man patinka kepta duona. Laisvalaikiu mėgstu slidinėti ir žaisti su savo šuniuku. Įdomus faktas, moku kalbėti norvegiškai ir šiek tiek ispaniškai, groju pianinu.

Man irgi patinka kepta duona 😀

Labas! Mano vardas Simona. Aš gyvenu Saint Louis, Mo, JAV. Man yra trylika metų. Laisvalaikiu mėgstu bėgioti, klausyti muzikos ir praleisti laiką su draugais. Mano mėgstamiausias lietuviškas patiekalas tikriausiai yra šaltibarščiai arba bulviniai blynai. Man labai patinka klausytis muzikos, pavydžiui: Freya Skye, Taylor Swift, Katseye ir Brooklyn Van Zandt. Aš irgi moku šiek tiek išpaniškai.

Simona, aš irgi moku truputį ispaniškai.

Rodomi 6 įrašai - nuo 1 iki 6 (viso: 6)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.
Į viršų