Lietuvišką knygąBy Mokytoja Simona / Hi! Time to learn Lithuanian > Forums > Rekomenduoju knygą > Lietuvišką knygą This topic has 4 replies, 5 voices, and was last updated 2 months, 1 week ago by Sofija Maria. Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) Author Posts April 23, 2026 at 8:41 pm #227 Mokytoja SimonaKeymaster Parašyk, kokią lietuvišką knygą rekomenduoji perskaityti ir kodėl. April 23, 2026 at 9:17 pm #228 Elenute BirzisParticipant Aš rekomenduočiau skaityti Miškų Bastūnai. Aš skaičiau pirmą ir trečią dalį, man buvo labai patinka. Pačios istorijos labai unikalios ir turi daug fantazijos tai būna įdomu skaityti ir nelabai būna nuobodu. April 26, 2026 at 5:46 pm #232 Simona MillettParticipant Aš rekomenduočiau skaityti Kalno Durys. Man buvo labai įdomu skaityti ir daug sužinojau apie Kryžiuočius. April 26, 2026 at 9:53 pm #238 Amelia SParticipant Aš rekomenduoju visas Rowling Hario Poterio knygas. Anglų kalba visas perskaičius, dabar skaitau 3 dalį lietuvių kalba. April 27, 2026 at 8:59 pm #321 Sofija MariaParticipant Rekomenduoju kake make Author Posts Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) You must be logged in to reply to this topic. Log In Username: Password: Keep me signed in Log In